Creatief opruimen

Voor de meeste mensen is opruimen niet bepaald een favoriete bezigheid. Laat staan dat ze het in één adem noemen met creativiteit, gezelligheid en inspiratie. En toch is dat precies hoe ik het ervaar. Daarom noem ik mezelf ook een creatieve opruimcoach.

Ik kan er echt van genieten om een ruimte helemaal te ontleden en dan samen aan de slag te gaan. Ontspullen en opruimen is dan de eerste stap. Door met andere ogen naar je spullen te kijken en creatieve oplossingen te bedenken, is het heel vaak mogelijk om spullen een tweede leven te geven. In je eigen huis of door iemand anders er een echt plezier mee te doen. En dat geeft een fijn gevoel en een boost aan je humeur.

Voor de meeste opruimcoaches zit het werk er dan op. Voor mij niet. Ik probeer je immers steeds te inspireren om met een aantal kleine ingrepen je huis gezelliger te maken. Soms is het kwestie van je bestaande spullen te herschikken of hier en daar een kleuraccent toe te voegen voor een heel groots effect. En daarom ben ik een creatieve opruimcoach. Ik hou van die extra sprankel, het experimenteren met een interieur op een laagdrempelige, eenvoudige en goedkope manier.

Er schuilt wel degelijk creativiteit in opruimen. Want het is door creatief met je spullen om te gaan dat je nieuwe, waardevolle inzichten krijgt.

Ik omring mezelf, ook als opruimcoach, graag met mooie spullen. Maar ik heb geleerd om die spullen heel bewust te kiezen en ook goed na te denken over de plek die ze krijgen in m’n huis. En ja, daar horen veel interieurboeken en inspirerende tijdschriften bij. Ik volgde een opleiding architectuur en fotografie en werkte in de allermooiste planten- en interieurwinkel van Mortsel, Plume.

Dus ja, ik kan je meer bieden dan opruimen alleen. Veel meer. Want ik ben een creatieve opruimcoach. Ontdek mijn aanbod hier of stel je vraag.