Een notitieboekje, onmisbaar!

Heb jij een notitieboekje?

Of noteer jij alles op losse papiertjes? Dan heb je het waarschijnlijk ook al wel voor gehad dat je niet meer wist waar je dat papiertje met dat belangrijke telefoonnummer, of met die belangrijke afspraak die je nog in je agenda moest noteren… had gelaten.

Gedaan met die losse papiertjes! Schaf zo snel mogelijk een notitieboekje aan :-).

Noteer vanaf nu al je gedachten en to do’s in je boekje en je zal merken dat dit zorgt voor rust en ruimte in je hoofd!

Ga op zoek naar dat ene notitieboekje dat praktisch én mooi is. Een boekje dat je gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen en dat je veel én graag gaat gebruiken. Werk je liever digitaal, zoek dan naar een gebruiksvriendelijke app die op al je toestellen synchroniseert.

Door alles waar je aan denkt of niet mag vergeten, te noteren, maak je visueel wat anders maar in je hoofd blijft hangen. Je krijgt grip op alles wat je nog moet doen en kan eindelijk ‘loslaten’ :-)!

Je kan eventueel meerdere lijstjes voorzien in je boekje. Bv een to do-lijst én een boodschappenlijst én een ideeënlijst voor een project waarmee je bezig bent… Of je kan een lijst maken met taken die zo snel mogelijk uitgevoerd moeten worden en één met dingen waar je nog tijd voor hebt…

Hou je notitieboekje ordelijk en overzichtelijk door overal een datum en eventueel titel bij te schrijven en zorg dat je overal eenzelfde structuur gebruikt. Zoek uit wat voor jou het beste werkt!

Veel succes met je zoektocht naar je ideale notitieboekje :-)!