Doe jezelf het cadeau om met nieuwe aandacht door je spullen te gaan en ontdek hoe minder, meer kan betekenen. Meer rust, meer tijd, meer ruimte voor wat er echt toe doet.

Karen De Meyer – Creatieve opruimcoach, huiscoach

Welkom bij Sooki. 

Ben je op zoek naar een enthousiaste coach die samen met jou de rommel wil aanpakken?
Heb je nood aan creatieve oplossingen om je huis gezelliger en doordachter in te richten?
Zie je alleen maar een berg administratie waar je op je eentje geen structuur in krijgt?
Wil je graag bewuster omgaan met je spullen en op een duurzame manier opruimen en orde scheppen?
Wil je je huis graag klaarstomen voor een verhuizing of een grote verbouwing?
Moet je het ouderlijk huis opruimen?

Wat ook de uitdaging is waar je voor staat, ik help je graag. 

Want ik ben Karen en ik heb bij mezelf een passie ontdekt. Een passie voor structuur, orde en creatieve oplossingen. Na een intensieve opleiding als opruimcoach ging er een wereld voor me open. Ik verdiep me in trends als consuminderen en duurzaam opruimen. Ik ben verslaafd aan interieurboekjes en ik vind alsmaar meer geluk in kleine dingen. Want een leger en beter opgeruimd huis zorgt ook voor meer ruimte in je hoofd en je leven. 

Het stond in de sterren geschreven dat dit mijn passie zou worden. Want mijn ouders noemden me Karen. En Karen betekent orde, netheid en puurheid. Maar voor de naam van mijn bedrijf mocht het toch iets gedurfder, dus koos ik een naam die net hetzelfde betekent: Sooki. Dat klinkt spannender en exotischer, maar ik ben wel nog altijd gewoon Karen. Een enthousiaste, gedreven en down-to-earth mama van drie zonen die graag creatief bezig is en die jou wil helpen met al haar tips en tricks. 

Ik ben niet zomaar een opruimcoach. Nee, ik wil je in alle vertrouwen op weg helpen naar een opgeruimder huis en ik bied je een waaier aan creatieve oplossingen en ideeën zodat je geruster en opgewekter verder kan. Ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten en samen te ontdekken hoe ik je kan helpen. 

Karen De Meyer