Voor & na’s

Weet je niet hoe te beginnen aan het opruimen? Heb je de fut er niet voor, of heb je gewoon een klein duwtje in de rug nodig? Ik kan je hierbij helpen!

Contacteer mij via info@sooki.be of via het contactformulier. Uiteraard mag je altijd een foto posten van jouw voor en na op Instagram! #sooki_voorna

OK, wij hebben dus blijkbaar heel veel kleine tasjes! Ideaal voor een koffietje, maar niet praktisch voor ne warme chocomelk voor onze jongens. Bovendien gebruiken we eigenlijk steeds dezelfde tasjes. Dus, tijd om eens uit te sorteren :-)! 

‘Wanneer heb je er voor het laatst uit gedronken?’ ‘Zou je het tasje opnieuw kopen als het stuk was?’… Deze vragen kunnen je helpen tijdens het opruimen van eender wat. Ik schreef er onlangs deze blogpost over.

Het is bijna zover… Terug school! Ben jij ook nog volop bezig met de voorbereidingen? Deze tips kunnen je alvast helpen om de drinkbussen, brooddozen en koek-/fruitdoosjes overzichtelijk op te bergen!⠀

  • Verzamel al het ‘schooleetgerief’ bij elkaar en controleer: wat is stuk, onvolledig…?
  • Je krijgt een duidelijk beeld van wat je hebt en wat je nog moet aanschaffen. Noteer dit ineens op je boodschappenlijst.
  • Zoek een geschikte schuif/kast uit, waar ook de kinderen gemakkelijk bij kunnen. Probeer alles in één kast/schuif op te bergen. Lukt dit niet, leg de spullen dan bij elkaar in de buurt!
  • Het is nu ook hét ideale moment om alles van namen te voorzien.
  • Werk met bakjes, zodat de spullen niet door elkaar geraken. Misschien heb je nog wel ergens (schoen)dozen liggen die je hiervoor kan gebruiken?
  • Nu kan je beginnen inladen :-)! Berg je spullen – per categorie in een bakje – op. Indien nodig, kan je ook de ruimte tussen de bakjes benutten.

Heb jij een rommelschuif? Een plek voor nietszeggende papiertjes, rekkers, duimspijkers, spaarzegeltjes, pennen… en andere kleine spullen/prullen die geen eigen opbergplek hebben? Ik wel :-)!

In mijn nieuwe blogpost leg ik uit hoe je structuur en orde in je rommellade kan brengen.

Oprollen die handdoeken :-)!

Een kleine tip, maar een groot verschil! Hoe ziet jouw handdoekenkast er uit, voor en na?