Planner van Sooki

Mijn zoektocht naar de ideale (week)planner bleek een hele uitdaging. De planners die ik tegenkwam, voldeden nooit aan al mijn ‘voorwaarden’ :-).

Ofwel waren de vakjes om alles in te schrijven veel te klein, waardoor het een rommeltje werd. Of de planners waren niet praktisch ingedeeld en ik miste extra ruimte voor bv boodschappen, menu… Vaak waren ze ‘versierd’, terwijl ik van strak en eenvoudig hou. En, ik had ook geen zin om ieder jaar een nieuwe te moeten kopen! Ik was gewoon op zoek naar een eenvoudige, praktische, herbruikbare en leuke weekplanner, maar dit was dus blijkbaar niet evident.

Daarom heb ik er zelf één ontworpen. Voor mij, maar ook voor jullie! Omdat ik ervan overtuigd ben dat een familieplanner een grote meerwaarde kan betekenen in ons hectische leven!

Hang je planner op een goed zichtbare plek en je huisgenoten zullen niet meer een hele tijd aan jou moeten vragen waar en wanneer hij/zij ergens naartoe moeten. Merk je dat er iets op is, schrijf dit gewoon bij op de planner. Ik heb extra ruimte voorzien voor bv je boodschappenlijst.

Maak er ook een gewoonte van op voorhand al te bekijken wat je wanneer gaat eten en noteer dit ook op je planner. Niet meer ’s morgens of op het laatste moment moeten bedenken wat je gaat eten, zorgt toch voor veel minder stress!?

Wil je graag meer weten over deze weekplanner? Heb je nood aan rust in je hoofd en/of structuur in je huishouden? Neem dan zeker een kijkje in mijn winkel! Ik ben ervan overtuigd dat de investering in deze planner het meer dan waard is.

Liefs, Karen